A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Tips4Students.nl TV Tips4Students.nl • Tips4Students.nl TV
           

Tips4Students.nl TV

Aflevering 1: Laat je droom uitkomen!

De eerste aflevering van Tips4Students.nl TV zal zijn met Eugène Blommaert van Gelijk Anders.com.
Eugène vertelt over zijn ervaringen bij het opstarten van zijn eigen bedrijf, ups en downs, wat zijn passie is
en geeft nog een aantal tips voor studenten voor het laten uitkomen van je droom!

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 2: Studiekeuze

De tweede aflevering gaat over het maken van je studiekeuze.
Wat zijn factoren waar je rekening mee moet houden bij het maken van een studiekeuze?
Ook zullen er een aantal tips gegeven worden voor het maken van een studiekeuze.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 3: Overgang van studieniveau

Aflevering 3 gaat over de overgang van studie. Wat kun je verwachten als je van de Havo of het Vwo naar het Hbo gaat of de universiteit?
Tips4Students.nl TV vertelt over zijn ervaringen en waar de moeilijkste punten lagen.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 4: Toetsen en Tentamens

Afleveringen 4 gaat over de voorbereiding voor toetsen en tentamens. Want wat kun je nou precies doen om jezelf optimaal voor te bereiden?
Tips4Students.nl TV geeft uitleg over hoe je jezelf goed voor kunt bereiden op toetsen en tentamens en geeft enkele extra tips waardoor je net dat beetje extra doet.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 5: Time Management

Time Management is erg belangrijk als je studeert. Je komt regelmatig in de situatie dat het werk zich opstapelt en dat deadlines naderen.
Hoe ga je hier mee om en wat is time management nou precies? Dat is wat er in aflevering 5 van Tips4Students.nl TV wordt uitgelegd.
 
Status: Wordt verwacht

Aflevering 6: Projecten en Opdrachten

Hoe ga je om met projecten en opdrachten, zeker in groepswerk? Iedereen moet voorzien worden van een taak.
Wat is de grootste uitdaging en wat is belangrijk om te leren in zo'n situatie? Dat is waar aflevering 6 van Tips4Students.nl TV over gaat.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 7: Balans tussen studie, werk en vrijetijd

Hoe vind je de beste balans tussen studie, werk en vrijetijd als je studeert? In deze aflevering komen er een aantal tips aan bod die je kunnen helpen bij het vinden van een goede balans.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 8: Planning

Planning. Één van de moeilijkste onderwerpen tijdens je studie. Want hoe plan je nou goed en vooral hoe hou ik mezelf hieraan?
Tips4Students.nl TV speelt hierop in en geeft een aantal tips waardoor je leert plannen en hoe je jezelf hieraan kan houden.


Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 9: Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is één van de belangrijkste factoren voor een baan in deze dagen. Bedrijven vind het enorm belangrijk dat je jezelf persoonlijk ontwikkeld.
Maar hoe kun je jezelf ontwikkelen als je studeert? Tips4Students.nl TV geeft je enkele mogelijkheden.


Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 10: Sporten

Sporten is erg belangrijk tijdens je studie. Het zorgt voor een uitlaatklep en ontspanning. Tips4Students.nl TV geeft in aflevering 10 enkele tips over sporten tijdens je studie.


Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 11: Afstuderen

Afstuderen is het belangrijkste moment uit je studieperiode. Vaak hebben studenten hier veel problemen mee. Tips4Students.nl TV geeft tips over het overwinnen van de obstakels waar je tegenaan loopt als student. Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 12: Literatuurstudie

In deze afleveringen gaan we het hebben over de literatuurstudie. Wat hoe zet je nou een goede literatuurstudie op? Waar moet je rekening mee houden en wat houdt dat APA style toch in?
In deze aflevering komt dat uitgebreid aan bod en leer je hoe je een goede literatuurstudie kunt opzetten.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 13: Onderzoeksvoorstel

Na je literatuurstudie zul je een onderzoeksvoorstel moeten opstellen. In aflevering 13 komt de gehele stuctuur van het onderzoeksvoorstel aan bod. Wat zijn de belangrijkste punten en waar moet je rekening mee houden? 

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 14: Referenties

Referenties zijn erg belangrijk, want referenties geven je onderzoek ruggengraat. Veel studenten weten vaak niet hoe je goed moeten refereren. Tips4Students.nl TV geeft uitleg hoe je goed moet refereren en op welke verschillende manier je dat kunt toepassen. Dus heb je problemen met referenties? Dan moet je zeker deze aflevering bekijken van Tips4Students.nl TV.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 15: Scriptie

Bij het schrijven van je scriptie komt er een hoop kijken. Waar ga ik over schrijven en wat moet er in mijn scriptie terug komen? Mag ik gebruik maken van mijn literatuuronderzoek en onderzoeksvoorstel? Tips4Students.nl TV legt uit hoe je het beste je scriptie kunt schrijven.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 16: Begeleiding

Goede begeleiding is belangrijk tijdens je afstuderen. Daarom wil je als student graag dat de relatie tussen jou en je afstudeerbegeleider goed blijft. Tips4Students.nl TV geeft tips over hoe je deze relatie optimaal houdt. 

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 17: Onderwerp

Hoe kom je op een goed onderwerp voor je afstuderen? Tips4Students.nl TV geeft hier tips over waar je naar moet kijken en geeft zelf een aparte invalshoek om ervoor te zorgen dat je op een onderwerp komt voor je afstuderen. 

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 18: Stageplaats

Één van de grootste obstakels bij het afstuderen is het vinden van een geschikte stageplaats. In aflevering 18 gaan we daar uitgebreid op in en geeft Tips4Students.nl TV enkele tips die je meteen toe kunt passen als je op zoek gaat naar een geschikte stageplaats.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 19: Sollicitatie

Na het behalen van je diploma of na een wereldreis gemaakt te hebben komt er een tijd dat je zult gaan moeten solliciteren. Tips4Students.nl TV helpt je bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief en geeft tips over het opstellen van je cv.

Status: Wordt verwacht
 

Aflevering 20: Finale

In deze laatste aflevering van Tips4Students.nl komt er een verrassing! Wil je graag weten wat dat is. Bekijk dan deze aflevering!

Status: Wordt verwacht

 
link

Recente posts