A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Motivatie | Blog Tips4Students.nl • Motivatie | Blog
           

Motivatie

Posted March 28, 2014
Written by Ramon

Ik weet niet wat voor droom jij hebt. Het maakt mij niet uit hoe teleurstellend het tot nu toe geweest is richting het waar maken van jouw droom, maar de droom die nu in je hoofd zit. Het is mogelijk’.
(Les Brown)

Dit is de vertaling van een Youtube video die ik vele malen bekeken heb tijdens mijn studietijd op momenten waarbij ik het niet meer zag zitten. 

Zeker op de universiteit heb ik tijdens mijn afstuderen vaak van deze momenten gehad. Ik moest mijn literatuurstudie veertien keer inleveren voordat dit verslag pas werd goedgekeurd! Mijn research proposal acht keer en mijn scriptie vier keer! Dit zorgde ervoor dat ik het zwaar had tijdens mijn afstuderen op de universiteit, maar door het kijken van deze video en vele andere video’s kreeg ik weer de motivatie om ervoor te gaan.

Ik wist namelijk één ding. Het maakte niet uit hoe lang het traject van afstuderen zou duren, hoe vaak ik verslagen nog moest inleveren, hoe vaak ik nog teleurgesteld zou worden. Er zou een dag komen waarbij ik alles achter me kon laten. Toen deze dag aanbrak voelde ik een gevoel van euforie. Al het harde werken en moeite die ik erin gestoken had. Alle hoogte en dieptepunten waren het waard geweest. Dus ben je bezig met afstuderen en ben je je motivatie kwijt? Weet dan dat er ooit een dag zal komen dat je alles achter je kan laten. 

Hieronder een aantal Youtube filmpjes die mij enorm geholpen hebben en het vuur diep van binnen weer in mij aanwakkerde. 

          
 


Blijf in je dromen geloven en op een dag zal je droom werkelijkheid worden! 
link

Recente posts