A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Hulp nodig bij je studiekeuze Tips4Students.nl • Hulp nodig bij je studiekeuze
           

Hulp nodig bij je studiekeuze?


Een goede studiekeuze maken op jonge leeftijd is een moeilijke opgave.
Tips4Students.nl helpt je bij het maken van een betere studiekeuze. Tips4Students.nl doet dat door je als student te stimuleren om daar beter over na te denken. Tips4Students.nl geeft op verschillende manieren tips voor het maken van betere studiekeuze. 
 

Studiekeuze tips via junior consultants

Bij elk interview met een junior consultant is er de vraag gesteld wat hun geleidt heeft in hun studiekeuzes. Als toekomstig student kun je hier veel van leren. Welke invloeden kunnen een rol spelen bij het maken van je studiekeuze? De junior consultants vertellen vanuit hun eigen ervaringen welke invloeden er zijn. Je kunt dit toepassen voor je eigen keuzes en misschien wel je voordeel eruit halen. Lees dus de interviews met de junior consultant en maak niet dezelfde fouten.
 

Stel je vraag op het forum

Tips4Students.nl biedt een gratis forum aan waar je vragen kunt stellen over je studiekeuze. Zit je met een probleem of wil je graag persoonlijk advies. Stel dan je vraag op het forum en krijg daarop antwoord. Dit kan ervoor zorgen dat je net dat beetje extra motivatie of bevestiging krijgt om voor een bepaalde studie te gaan. Wees dus niet terughoudend en stel je vraag op het forum. 
 

Lees over studiekeuze tips in het E-book

In het e-book wat zal verschijnen op de website van Tips4Students.nl staan verschillende tips beschreven die ervoor kunnen zorgen dat je een betere studiekeuze maakt. Deze tips zijn afkomstig van ervaringen van oud-studenten. Koop het e-book en lees de tips die beschreven staan in het e-book. 
 

Ervaringen in blogs

Elke week zal er een blog verschijnen waarin veel leerprocessen beschreven staan. Door deze leerprocessen te lezen zie je wat er toe geleid heeft om bepaalde studiekeuzes te maken. Misschien heb je zelf als student dezelfde leerprocessen meegemaakt en kun je door het lezen van deze blogs dezelfde om misschien compleet andere keuzes maken. Lees dus elke week deze blogs en doe er je voordeel mee.
link

Recente posts