A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Webshop Tips4Students.nl • Webshop
           

Webshop

 

Een uniek samenwerkingsverband met MKBkantoorartikelen heeft ervoor gezorgd dat er nu de mogelijkheid bestaat voor studenten om voor de laagste prijs studiematerialen aan te schaffen. Het assortiment van de webshop bestaat uit meer dan 18.000 artikelen. Je kunt in deze webshop  alles bestellen: Pennen, potloden, collegeblokken, schriften, rekenmachines en nog veel meer.

Om een overzicht te geven van de webshop, hieronder enige instructies:
Als je op webshop klikt kom je op de hoofdpagina van de webshop terecht. Om je meteen van dienst te zijn heeft Tips4Students.nl een selectie gemaakt van de meest gebruikte studiematerialen. Deze studiematerialen worden op de hoofdpagina direct aangeboden. Je kunt dus direct klikken op de link naar één van deze producten. Naast de meest gebruikte producten kun je dus ook kiezen uit 18.000 andere artikelen. Je kunt naar de volgende categorieën gaan om te zoeken naar artikelen die je nodig hebt:
- Bureau accessoires         - Kantoormachines
- Papierwaren                    - Presenteren
- Toners                             - Archiveren
- ICT                                   - Schrijfwaren

 Hier boven zie je categorieën waaronder alle artikelen vallen. Ben je dus op zoek naar pennen, potloden, markeerstiften of andere schrijfwaren dan kun je deze artikelen vinden onder schrijfwaren. Enkele aanbiedingen op dit moment zijn:

  


Schrijfwaren in de aanbeiding

Verder is de webshop niet alleen interessant voor studenten, maar voor iedereen. De artikelen zijn zodanig aantrekkelijk laag geprijsd dat het voor iedereen interessant is om hier materialen te kopen.
Een voorbeeld hiervan zijn de cartridges onder de categorie Toners. De webshop heeft een uitgebreid assortiment in cartridges. Hieronder een aantal aanbiedingen:

  
Allerlei soorten cartridges verkrijgbaar in de webshop van Tips4Students.nl

Wil je graag zien wat er allemaal te koop is in de webshop? Klik dan hier
link

Recente posts