A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Wat biedt Tips4Students.nl Tips4Students.nl • Wat biedt Tips4Students.nl
           

Wat biedt Tips4Students.nl

Op 1 december 2013 werd er begonnen aan de oprichting van Tips4Students.nl. Dit is een nieuw online platform voor studenten. De website biedt een aantal voordelen voor huidige en toekomstige studenten, zoals de ervaringen van junior consultant, een compleet nieuw forum, allerlei artikelen, blogs, een e-book, Tips4Students.nl TV en een webshop.

 

Junior consultants

Door middel van een aantal interviews kunnen toekomstige studenten zich een beeld vormen van wat er van hen verwacht wordt in de toekomst als ze willen gaan studeren. De junior consultants vertellen in hun interview hun verhaal over het studietraject dat zij hebben doorlopen en de ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens hun studietijd. Daarbij geven zij een aantal tips voor toekomstige studenten, zoals eigenschappen waar je als student aan moet voldoen, tegenslagen die je kunt verwachten , tips voor persoonlijke ontwikkeling en waar zij op dit moment werkzaam zijn. Als toekomstig student kun je hierdoor een mooi beeld ontwikkelen over waar je aan moet
​voldoen om bij de bedrijven terecht te komen waar deze junior consultants werkzaam zijn. 

 

Forum

Op het nieuwe online platform Tips4Students.nl is speciaal voor studenten een forum ontwikkelt waar studenten hun problemen kenbaar kunnen maken. Zo zijn er verschillende categorieën, zoals studiekeuze, studie, balans tussen studie, werk en vrijetijd, planning, persoonlijke ontwikkeling, sporten, afstuderen, scriptie en sollicitatie.  Andere medestudenten of junior consultants kunnen hierop reageren met hun ervaringen. Op deze manier wordt er een sociaal netwerk gecreëerd waarin iedereen elkaar helpt. Je kunt immers het meeste leren van elkaar.

 

Artikelen, blogs en Tips4Students.nl TV.

Tips4Students.nl publiceert artikelen over actuele onderwerpen, zoals welke software programma’s er handig zijn om te gebruiken tijdens je studie. Daarnaast worden er blogs geschreven, zoals bijvoorbeeld het verhaal achter Tips4Students.nl. Tips4Students.nl komt ook met Tips4Students.nl TV waarin verschillende aspecten aan de orde komen, zoals junior consultants die  op de werkvloer geïnterviewd worden. 

Webshop 

Tips4Students.nl heeft een samenwerkingsverband met MKBkantoorartikelen.nl en is daardoor de enige studentenwebsite  inclusief webshop met meer dan 18.000 artikelen voor de laagste prijs. Je kunt als student hier je pennen, potloden, schriften, collegeblokken en alle andere materialen die je nodig hebt bestellen.
link

Recente posts